Η αστυνομία διέλυσε την συνέλευση των αγανακτισμένων στο Παρίσι

Η γαλλική αστυνομία διέλυσε την συγκέντρωση που πραγματοποίησαν Γάλλοι «Αγανακτισμένοι» με σκοπό να κατασκηνώσουν στην πλατεία της Βαστίλης του Παρισίου.

Όπως δήλωσαν διαδηλωτές τα ξημερώματα περίπου 50 αστυνομικοί τους περικύκλωσαν πάνω στη λεωφόρο Ρισάρ Λενουάρ όπου είχαν κατασκηνώσει και τους ζήτησαν να διαλυθούν και να αναχωρήσουν κατά μικρές ομάδες.

Οι “Αγανακτισμένοι” άρχισαν να αποχωρούν και η αστυνομία διέλυσε τον καταυλισμό, αποσυναρμολογώντας τις σκηνές τους και εμποδίζοντας έτσι την παραμονή τους. Οι διαδηλωτές τελικά άνοιξαν τους υπνόσακούς τους πάνω στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με τους Γάλλους “Αγανακτισμένους”, στόχους τους ήταν η ανακατάληψη της Βαστίλης, καθώς στις 29 Μαΐου η αστυνομία είχε διαλύσει και πάλι τη διαμαρτυρία χιλιάδων διαδηλωτών στις 29 Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Από σήμερα μέχρι την Τρίτη απεργία σε Μακεδονία, Σπορ και Θεσσαλονίκη

Ξεκινούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις