Φ. Κουβέλης: “Η ΔΗΜΑΡ είναι έτοιμη για την μάχη των εκλογών”

 

Την ετοιμότητα της Δημοκρατικής Αριστεράς δήλωσε ο Φ. Κουβέλης στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.
 
“Σε λίγες ημέρες και τυπικά η χώρα εισέρχεται σε προεκλογική περίοδο. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι στις αρχές του Απριλίου θα διαλυθεί η Βουλή και θα προκηρυχτούν οι εκλογές με πιθανότερη την 29η Απριλίου. Η Δημοκρατική Αριστερά εδώ και καιρό είναι έτοιμη με όλες τις δυνάμεις της, με σταθερό συμπαραστάτη την ίδια την κοινωνία για να δώσουμε τη μάχη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.” τόνισε.
 
“Θα δώσουμε την εκλογική μάχη πάντοτε με σχέση εμπιστοσύνης προς τους πολίτες, προς την κοινωνία, από τη δική μας θέση ευθύνης απέναντι στη χώρα και τους πολίτες.” σημείωσε και προσέθεσε ” Με πρόγραμμα, με θέσεις, με συγκεκριμένες διεκδικήσεις, θα απευθυνθούμε συστηματικά και επίμονα στον ελληνικό λαό και θα ζητήσουμε να μας δώσει τη δύναμη εκείνη η οποία αντιστοιχεί στις θέσεις μας, στη δράση μας, στους αγώνες μας προκειμένου να κρατήσουμε τη χώρα ζωντανή αλλά και την κοινωνία όρθια.”
 
Ο”ικοδομούμε όλο το χρονικό διάστημα που πέρασε αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης στη βάση των συγκεκριμένων θέσεών μας, στη βάση των συγκεκριμένων προτάσεών μας και με ολοκληρωμένο πρόγραμμα διεκδικούμε η ΔΗΜΑΡ να έχει την εντολή της κοινωνίας για την ισχυρή παρουσία της την επόμενη μέρα των εκλογών. Αυτήν την εντολή του ελληνικού λαού, την ψήφο των Ελλήνων πολιτών θα την τιμήσουμε με την υπευθυνότητά μας, με τις συστηματικές μας θέσεις, θέσεις οι οποίες είναι δυνατό να οδηγήσουν τη χώρα στη διέξοδο, να οδηγήσουν τη χώρα μακριά από τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκεται με ευθύνη όλων εκείνων που διαμόρφωσαν το περιεχόμενο της πολιτικής.” ανέφερε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 φορές ψήφισε στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ δημοσιογράφος (video)

Αφιέρωμα 2012: Πρόσφυγες από το Λιτόχωρο (1878), Του Γιάννη Γκλαρνέτατζη