Διακοπή κυκλοφορίας στα Τέμπη για δύο ημέρες λόγω εργασιών

Διακοπή κυκλοφορίας στα Τέμπη για δύο ημέρες λόγω εργασιών

Κλειστή θα μείνει για δύο ημέρες από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου η κοιλάδα των Τεμπών λόγω εργασιών επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας -όπως προβλέπεται από το εγκεκριμένο πρόγραμμα Τακτικής Συντήρησης Μέτρων Βραχοπροστασίας- ενώ οι εργασίες έχει προγραμματιστεί να συνεχιστούν έως τις 14 του μηνός.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών, είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών από τις 7 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ, από τις 10 μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία. Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, οι τιμές διοδίων του Σταθμού Διοδίων Μοσχοχωρίου – μόνο για την πληρωμή με μετρητά –  θα διαμορφωθούν ως εξής :

    Κατηγορία 1  2,40 ευρώ,
    Κατηγορία 2  3,50 ευρώ,
    Κατηγορία 3  8,70 ευρώ,
    Κατηγορία 4  12,20 ευρώ.

Οι τιμές διοδίων για τις συναλλαγές με πομποδέκτη, καθώς και οι τιμές διοδίων σε όλους τους υπόλοιπους Σταθμούς που διαχειρίζεται η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου θα παραμείνουν ίδιες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ο υποκινών τον υποκινούντα. Του Παντελή Μπουκάλα

“Τυφλόμυγα” από το Θέατρο του Άλλοτε