Ολοκληρώθηκε η αντιφασιστική πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Μικρή συμμετοχή στην συγκέντρωση φασιστών

Update (19:15) Ολοκληρώθηκε η αντιφασιστική συγκέντρωση. Μερίδα των αντιφασιστων η οποία βρέθηκε από την απέναντι πλευρά της Τσιμισκή οπου πραγματοποιούνταν η συγκέντρωση των ακροδεξιών, απωθήθηκε από την αστυνομία.

(18:43): Στο άγαλμα Βενιζέλου παραμένει η αντιφασιστική πορεία. Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την οδό Εγνατία ώστε να μην κατευθυνθεί η αντιφασιστική πορεία προς την συμβολή των οδών Αριστοτέλους με Τσιμισκή όπου βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση ακροδεξιών.

(18:19): Η αστυνομία απέκλεισε στην αντιφασιστική πορεία να κατέβει την οδό Αγίας Σοφίας. Αυτήν την ώρα η πορεία βρίσκεται στην οδό Εγνατία και επιστρέφει προς την Αριστοτέλους. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ακολουθούν τη πορεία. Κλειστή η οδός Εγνατία.

Αντιφασιστική πορεία βρίσκεται αυτήν την στιγμή σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κόσμος συγκεντρώθηκε στο άγαλμα Βενιζέλου στο πλαίσιο αντιφασιστικής διαδήλωσης και αυτήν την ώρα η πορεία κινείται στην οδό Εγνατία με κατεύθυνση προς την οδό Αγίας Σοφίας.

Την ίδια στιγμή πολύ λίγα άτομα έχουν ανταποκριθεί  μέχρι αυτή τη στιγμή στο κάλεσμα της οργάνωσης «Εθνικά Σκεπτόμενων Πολιτών» για συγκέντρωση «μνήμης και τιμής» στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αριστοτέλους.

Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί στην πάνω πλευρά της οδού Τσιμισκή.