Χυδαία παραποίηση της επιστολής Ρωμανού από το “Πρώτο Θέμα”

Χυδαία παραποίηση της επιστολής Ρωμανού από το “Πρώτο Θέμα”

Σε άρθρο του με τίτλο “Μετά την Κυριακή η νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέπει στο Ρωμανό να συνεχίσει τις σπουδές του” το Πρώτο Θέμα αναφέρει τις εξελίξεις για την υπόθεση της απεργίας πείνας του Ν. Ρωμανού.

Όμως σε μια επιχείρηση δημιουργίας κλίματος εν όψει των διαδηλώσεων της 6ης Δεκέμβρη, ημέρα που δολοφονήθηκε ο φίλος του Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος από το όπλο του ειδικού φρουρού Ε. Κορκονέα, η εφημερίδα παραποιεί την επιστολη΄που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα ο Ν. Ρωμανός.

“Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι εμμέσως ο Νίκος Ρωμανός ζήτησε αυτοσυγκράτησε απ’ όσους διαμαρτύρονται και ενώνουν τη φωνή τους μαζί του. «Προφανώς και δεν μπορώ να ελέγξω τους κοινωνικούς αυτοματισμούς που προκαλούνται», έγραψε στην επιστολή που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα με τίτλο «χορεύοντας με το θάνατο για 24 μέρες»”, αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Υπενθυμίζεται ότι η ακριβής φράση του Ν. Ρωμανού είναι: “ΥΣ: Προφανώς και δεν μπορώ να ελέγξω τους κοινωνικούς αυτοματισμούς που προκαλούνται. Πάντως όσοι Συριζέοι και λοιποί έμποροι ελπίδων έχουν εμφανισθεί έχουν φάει πόρτα ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ, ενώ ξανατονίζω ότι έχω υπογράψει επισήμως την άρνηση μου για οποιαδήποτε χορήγηση ορού”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

170 παλμοί το λεπτό απ`την καρδιά του Ν. Ρωμανού ραγίζουν την θωρακισμένη σας νεκρή δημοκρατία κ. Παπούλια

Συνελήφθησαν οι 8 από τους 17 προσαχθέντες διαδηλωτές από τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης