Χρήσιμες συμβουλές για καθαρή κουζίνα!

Χρήσιμες συμβουλές για καθαρή κουζίνα!

Πόσες φορές δεν έχετε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να αναζητάτε λύσεις από γνωστούς και φίλους για να αντιμετωπίσετε πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας;

Χρήσιμες συμβουλές για το σπίτι, τα ρούχα, τις ηλεκτρικές συσκευές, τα έπιπλα -και όχι μόνο- μπορούν να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη με φυσικό τρόπο και χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Το alterthess έχει τις λύσεις που ζητάτε και βρίσκεται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση. Αρκεί να έχετε…τον νου σας!!!

Χρήσιμες συμβουλές για καθαρή κουζίνα!

Για να διατηρείτε την κουζίνα σας καθαρή, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Ακολουθείστε τις παρακάτω πρακτικές συμβουλές:

–    Για να καθαρίστε την ηλεκτρική κουζίνα σας από έντονους λιπαρούς λεκέδες, έχετε πάντα γεμάτο ένα μπουκάλι σπρέι με νερό και χυμό λεμονιού.

–    Για να καθαρίσετε την καφετιέρα σας από άλατα, γεμίστε την με ξίδι και νερό (μισό και μισό) και βάλτε την σε λειτουργία.

–    Για να απαλλαχτείτε από τις δυσάρεστες μυρωδιές της κουζίνας, ανάψτε τον φούρνο σας και αφήστε να ψηθούν για λίγα λεπτά φλούδες πορτοκάλι, λεμόνι και μανταρίνι. Έπειτα αφήστε την πόρτα του φούρνου ανοιχτή για 1 λεπτό να διαχυθούν οι μυρωδιές.

–    Για να καθαρίσετε τις σχάρες του φούρνου βάλτε σε μία λεκάνη με νερό, ένα φλιτζάνι του τσαγιού σόδα ή αμμωνία. Αφήστε τις σχάρες να μουλιάσουν όλη την νύχτα και την επόμενη μέρα πλύνετε τις καλά με ζεστή σαπουνάδα φορώντας γάντια.

Συνεχίζεται…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Δεξιά επί του φοβερού “Βήματος”. Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

“Μένγκελε” στο Θέατρο Αυλαία