in

Χρ. Λάσκος: Ανεξέλεγκτος και σκανδαλωδώς ακριβοπληρωμένος ο ΟΑΣΘ

Χρ. Λάσκος: Ανεξέλεγκτος και σκανδαλωδώς ακριβοπληρωμένος ο ΟΑΣΘ

“Ανεξέλεγκτο” και “σκανδωλωδώς ακριβοπληρωμένο” χαρακτηρίζει τον ΟΑΣΘ, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσαλονίκης, Χρήστος Λάσκος με αφορμή έρευνα που δημοσίευσε το ΚΕΠΚΑ για τις απόψεις των επιβατών.

“Η κάκιστη κατάσταση εξυπηρέτησης των επιβατών , από το μοναδικό ΜΜΜ του Πολεοδομικού Συγκροτήματος και της Ευρύτερης Περιοχής Θεσσαλονίκης, όπως διαπιστώνεται από την πρόσφατη έρευνα του ΚΕΠΚΑ, καταδεικνύει όχι μόνο τις ευθύνες της διοίκησης του ΟΑΣΘ, αλλά κυρίως εκείνων των πολιτειακών φορέων ,ΣΑΣΘ και Υπ.Μεταφορών που διαχρονικά με τις πολιτικές τους, τον άφησαν ανεξέλεκτο , ασύδωτο και σκανδαλωδώς ακριβοπληρωμένο”, αναφέρει.

“Άφησαν την πόλη χωρίς κυκλοφοριακό σχεδιασμό, χωρίς ένα σύστημα δημόσιων μέσων μαζικής μεταφοράς (ΜΕΤΡΟ, Τράμ, προαστιακός, καραβάκια) που να καλύπτει τις ανάγκες μετακίνησης με αξιοπρεπείς και αειφόρες συνθήκες, οικονομικά προσιτό και ελκυστικό για τους πολίτες”, προσθέτει στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ανοίγει η ψαλίδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Metron Analysis

Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»