Αποδοκιμάστηκε ο Παπουτσής στον Έβρο (video)

Θερμή υποδοχή” επιφύλαξαν στον Χ. Παπουτσή κάτοικοι στη Νέα Βύσσα της Θράκης, ενόψει της κατασκευής του φράκτη στον Έβρο.

Η αστυνομία κράτησε σε μεγάλη απόσταση τους διαδηλωτές από τον Υπουργό ο οποίος βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο ενώ τα μέτρα ασφαλεία είναι δρακόντια.

Η ανακοίνωση των κατοίκων:

“Για μια ακόμη φορά, επισημαίνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η κατασκευή του “φράχτη” δεν μπορεί να αναχαιτίσει τις ροές μη νόμιμων μεταναστών, παρά μόνο να τις μετατοπίσει σε άλλα, πιο επικίνδυνα “περάσματα”.

Για μία ακόμη φορά, επισημαίνουμε ότι ένα τέτοιο ανούσιο “έργο”, θίγει βαθύτατα την αξιοπρέπεια των κατοίκων του Έβρου και στιγματίζει ολόκληρο το νομό στη συνείδηση κάθε νοήμονα ανθρώπου.

Για μία ακόμη φορά, οφείλουμε να δείξουμε σε εκείνους που αποφάσισαν χωρίς να λάβουν υπ’όψιν τους τη γνώμη της τοπικής κοινωνίας, ότι διαφωνούμε κάθετα με την εντελώς αναποτελεσματική και απάνθρωπη κατασκευή του ‘φράχτη'”.

Αποδοκιμασαν τον Παπουτση από babisflou

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γενική απεργία Τρίτη ή Τετάρτη

Σήμερα η εκδήλωση του alterthess για την Κρίση στον Τύπο