in ,

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: 49χρονος πυροβόλησε 47χρονη – Σε κρίσιμη κατάσταση ο δράστης

Ακόμη μια γυναικοκτονία συνέβη χθες στο Λιμανάκι Πανόρμου στο Ρέθυμνο όταν ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής εισέβαλε σε επιχείρηση 47χρονης γυναίκας και την πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο. Ο άνδρας αφού την άφησε αιμόφυρτη στον δρόμο, διέφυγε με το αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα και την μετέφερε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ωστόσο η γυναίκα, παρά τις προσπάθειες των διασωστών κατέληξε ενώ από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στο χέρι κι ένας ακόμη άνδρας που βρισκόταν στο σημείο.

Ο δράστης προσπάθησε να αυτοκτονήσει και αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο όπλο στο πρόσωπο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου του έγινε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με το rethemnonews.gr,ο 49χρονος την σημάδεψε με την καραμπίνα και τα πρώτα σκάγια την βρήκαν στην μασχάλη. Η άτυχη γυναίκα φέρεται να γύρισε την πλάτη της για να εισέλθει έντρομη στο κατάστημα της και τότε δέχθηκε τον δεύτερο πυροβολισμό, που έπληξε θανάσιμα τους πνεύμονες και τη σπλήνα.

Ο θάνατος της 47χρονης επήλθε μέσα σε λίγα λεπτά λόγω εσωτερικής αιμοραγίας. Εκείνη την ώρα μέσα στην επιχείρηση της γυναίκας υπήρχε και ένα ζευγάρι τουριστών, εκ των οποίων ο άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά από τα σκάγια που εξοστρακίστηκαν.

Η  Σταυρούλα Σιραγοπούλου, ήταν από τις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου και κατοικούσε με την οικογένειά της στο Ρουμελή Μυλοποτάμου.

Ήταν παντρεμένη, είχε ένα γιο και μια κόρη. Ο 49χρονος, με καταγωγή από τα Ζωνιανά, επίσης είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Δράστης και θύμα γνωριζόντουσαν και διατηρούσαν, λόγω εργασίας, φιλικές σχέσεις ενώ οι επιχειρήσεις τους βρίσκονταν σε πολύ κοντινή απόσταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΙΑ Θεσσαλονίκης: Αλληλεγγύη στις πυρόπληκτες περιοχές

Δεν πάει άλλο!-Διαδήλωση στο Σύνταγμα ενάντια στην εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης