in

Πορεία ενάντια στο φράχτη του Έβρου στη Θεσσαλονίκη

Πορεία ενάντια στο φράχτη του Έβρου στη Θεσσαλονίκη

Πορεία ενάντια στο φράχτη του Έβρου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή εκατοντάδων διαδηλωτών, συλλογικοτήτων της Αριστεράς και του Αντιεξουσιαστικού χώρου. Η πορεία που ξεκίνησε και κατέληξε στην Καμάρα είχε ως στόχο την ενημέρωση για την πανελλαδική κινητοποίηση του Σαββάτου στον φράχτη που διοργανώνει το συντονιστικό ενάντια στον φράχτη και κεντρικό σύνθημα”Να σταματήσουμε τους πνιγμούς, να γκρεμίσουμε τον φράχτη”

Τα αιτήματα του συντονιστικού και της πανελλαδικής δράσης του Σαββάτου είναι ανοιχτά σύνορα και ελεύθερη μετακίνηση για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, να δοθούν τα απαραίτητα έγγραφα  σε όλους – Καμία απέλαση, η ηΚατάργηση των στρατοπέδων συγκέντρωσης

Ενάντια στην Ευρώπη-Φρούριο-Η αλληλεγγύη μας να γκρεμίσει τον φράχτη και τα σύνορα

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στις 18:00 στην Καμάρα  και στη συνέχεια ξεκίνησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Υπενθυμίζεται πως στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν συλλογικότητες και οργανώσεις και από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης:

«Να σταματήσουμε τους πνιγμούς στο Αιγαίο, να γκρεμίσουμε το φράχτη του Έβρου»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποινική δίωξη σε βάρος της Κ. Σαββαΐδου για απόπειρα απιστίας

Κομισιόν: Το οικονομικό κλίμα βελτιώθηκε τον Οκτώβριο στην Ελλάδα