in

Μπουτάρης: Δεν θα ξεκινήσουν οι εργασίες για το Μετρό τα επόμενα δύο χρόνια

Μπουτάρης: Δεν θα ξεκινήσουν οι εργασίες για το Μετρό τα επόμενα δύο χρόνια

Εκτάκτως θα συνεδριάση τη Δευτέρα στις 14.00 το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης μετά και την γνωμνοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου επί της πρότασης του Δήμου για τα αρχαία σοτ σταθμό της Βενιζέλου.

Στη συνεδρίαση προσκλήθηκαν οι φορείς της πόλης, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο που διοργανώνει στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου η Μητροπολιτική Αναπτυξιακή του δήμου Θεσσαλονίκης. 

“Η Αττικό Μετρό δεν θα κληθεί. Δεν έχει λόγο να κληθεί”, δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης σε ερώτηση δημοσιογράφου ενώ εκτίμησε πως ο σάλος που είχε δημιουργηθεί προεκλογικά τελείωσε ενώ επανέλαβε πως η πρόταση του Δήμου δεν περιλαμβάνει την κατάργηση του σταθμού της Βενιζέλου.

“Το ΚΑΣ έδωσε εντολή να επεξεργαστούν δήμος και Αττικό Μετρό αυτήν την ιδέα και να φέρουν την τεχνικοοικονομική μελέτη ως στοιχείο της λύσης με στόχο την απελευθέρωση από τις λαμαρίνες και τα κάγκελα της Εγνατίας και της Βενιζέλου”, υπογράμμισε ο Γ. Μπουτάρης.

Τέλος εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσουν ξανά οι εργασίες στο Μετρό Θεσσαλονίκης στα επόμενα δύο χρόνια.

Photo Credit: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΤΕΡ: 24ωρη απεργία στον ραδιοσταθμό «Βήμα Fm 99,5»

«Ωμή προπαγάνδα και προσπάθεια δημιουργίας διχασμού» καταγγέλλουν οι μεταλλωρύχοι