105 συνδικαλιστές στηρίζουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ

105 συνδικαλιστές στηρίζουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Εκτός από τους 140 εργαζόμενους συνδικαλιστές, εκλεγμένους σε πρωτοβάθμια σωματεία και συνδικαλιστικές οργανώσεις που είναι υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ άλλοι 105 δηλώνουν την στήριξη τους στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΕΕΚ στις προσεχείς εκλογές.

Σε σχετικό κείμενο που υπογράφουν υπογραμμίζουν πως “στις εκλογές αυτές θα κριθεί κυρίως το ποια αντιπολίτευση, ποια αριστερά και ποιο εργατικό και λαϊκό κίνημα θα οργανώσουν την αντεπίθεση, την αντίσταση και την πάλη μας, για να ζήσουμε, για να ανατραπεί ο κοινωνικός μεσαίωνας”.

“Ψήφο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ γιατί έχει μάχιμη πολιτική γραμμή, συνολικής ανατροπής των μνημονίων, της αντεργατικής επίθεσης και των αστικών αναδιαρθρώσεων, ρήξης με τους πυλώνες αυτής της επιδρομής”, αναφέρουν.

Τέλος καλούν τους εργαζόμενους, τους ανθρώπους της δουλειάς και του αγώνα, του μόχθου και της ανεργίας, την νέα βάρδια εργαζομένων και επισφαλώς εργαζομένων, να στηρίξουν αποφασιστικά την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το ΚΘΒΕ κοντά στους πρόσφυγες

Με άρωμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς η ομιλία Τσίπρα στο Σύνταγμα