Υπερηφάνεια δεν είναι να κλαίγεσαι στους ξένους ηγέτες λέει ο Αντ. Σαμαράς

Υπερηφάνεια δεν είναι να κλαίγεσαι στους ξένους ηγέτες λέει ο Αντ. Σαμαράς

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με αφορμή την επιστολή που απέστειλε στη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ στις 15 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό, με το σχετικό δημοσίευμα των Financial Times «αποκαλύφθηκε το θέατρο της “υπερήφανης” διαπραγμάτευσης».

«Να ενημερώνεις τους ξένους ηγέτες ότι η κατάσταση της χώρας είναι απελπιστική, την ώρα που διαβεβαίωνες τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ούτε με τη ρευστότητα, ούτε με τα δάνεια, ούτε με τις συντάξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατά τον ίδιο, υπερηφάνεια είναι «να βγάζεις τη χώρα από την κρίση, να μην έχεις ανάγκη από άλλα δανεικά και να μην κλαίγεσαι στους ξένους ηγέτες».

Τέλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προέτρεψε τον κ. Τσίπρα «πρακτικά, ρεαλιστικά να αντιμετωπίσει τη σημερινή συνάντησή του με την καγκελάριο και να έχει κριτήριο τις ανάγκες της χώρας και της οικονομίας και όχι τα γνωστά λόγια για εσωτερική κατανάλωση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο μετρό Θεσσαλονίκης

H επίσκεψη Τσίπρα κυριαρχεί στον Γερμανικό Τύπο