Ρεκόρ πωλήσεων για το Charlie Hebdo

Ρεκόρ πωλήσεων για το Charlie Hebdo

Ρεκόρ κατέγραψαν οι πωλήσεις του τελευταίου τεύχους του Charlie Hebdo με τα αντίτυπα που διανεμήθηκαν τόσο στη Γαλλία όσο και στο εξωτερικό να αγγίζουν τα  οκτώ εκατομμύρια.

Έναν μήνα μετά την ένοπλη επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία του περιοδικού σύμφωνα με την εταιρεία διανομής το τιράζ του τελευταίου φύλλου ανήλθε σε περίπου 7,950 εκατομμύρια φύλλα, από τα οποία σχεδόν 760.000 εξήχθησαν σε 25 χώρες.

Σε συνέντευξή του ο Πατρίκ Αντρέ,  διευθυντής της εταιρείας διανομής MLP, στην εφημερίδα «Ζουρνάλ ντι Ντιμάνς», υπογράμμισε πως για να αποφευχθεί «η κερδοσκοπία γύρω από το φύλλο», θα εξετασθεί τη Δευτέρα κατά πόσον είναι χρήσιμο να υπάρξει ένα νέο τιράζ.

Την Τρίτη ο συνδιαχειριστής της Charlie Hebdo,  Ερίκ Πορτό, είχε δηλώσει πως η εβδομαδιαία εφημερίδα ξεπέρασε το όριο των 200.000 συνδρομητών.

Τέλος σύμφωνα με τους συντελεστές το επόμενο φύλλο είναι προγραμματισμένο να εκδοθεί στις 25 Φεβρουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύμα κακοκαιρίας σε όλη τη χώρα

Τύπος: Οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης στο επίκεντρο