in

Γ. Ρωμανιάς: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταβληθούν οι συντάξεις

Γ. Ρωμανιάς: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταβληθούν οι συντάξεις

Καθησυχαστικός για την καταβολή των συντάξεων εμφανίστηκε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς, μιλώντας στον Antenna. Όπως διαβεβαίωσε, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην καταβληθούν, και παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει μείωση ούτε στις επικουρικές.

«Αυτή τη στιγμή είναι δεδομένο ότι μείωση συντάξεων ή περίπτωση να μην καταβληθούν οι συντάξεις δεν υπάρχει καμία. Οι συντάξεις θα καταβάλλονται κανονικότατα και όχι μόνο αυτό, δεν θα υπάρξει και νέα μείωση. Και έχουμε βέβαια το δεδομένο ότι θα επαναχορηγηθεί η 13η, το δώρο Χριστουγέννων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα με την καταβολή των συντάξεων εξέφρασε χθες και ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης. Ανάλογη ήταν διαβεβαίωση για τα προνοιακά επιδόματα από πλευράς της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανούς Φωτίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ρώσος ΥΠΟΙΚ: «Εάν η Ελλάδα ζητήσει βοήθεια, θα το εξετάσουμε»

Αλ. Τσίπρας προς Γ. Ντάισελμπλουμ: Δεν θα ζήσουμε με διαρκή κοινωνικά ελλείμματα