Κουίκ: Ο Βενιζέλος σφυρίζει αδιάφορα για το πραξικόπημα στο Κίεβο και τη παράνομη κυβέρνηση νεοναζιστών

Κουίκ: Ο Βενιζέλος σφυρίζει αδιάφορα για το πραξικόπημα στο Κίεβο και τη παράνομη κυβέρνηση  νεοναζιστών

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, αναφορικά με το ταξίδι του ΥΠΕΞ Ευάγγελου Βενιζέλου στην Ουκρανία.

“Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Σαμαρά και Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, αποφάσισε να πάει σήμερα στην Μαριούπολη και στο Κίεβο, αφού λίγες μέρες πριν, με το υπερφίαλο ύφος του «εγώ» που έχει, μας εγκάλεσε με έναν ειρωνικό και ποταπό τρόπο, για την ανησυχία που εκφράσαμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για την ασφάλεια των 150.000 Ελλήνων της Ουκρανίας” τονίζει.

“Μετά την γνωστή, τον περασμένο Αύγουστο, φιλοπολεμική του «επέλαση» στη Συρία, επί της ουσίας στο πλευρό των ισλαμοφασιστών, έρχεται τώρα ως Έλλην ΥΠΕΞ και μάλιστα την περίοδο της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε., να υπακούει χωρίς αντιρρήσεις στην ευρωπαϊκή πολιτική που επιβάλλει το Βερολίνο για την Ουκρανία, να σφυρίζει αδιάφορα για το πραξικόπημα στο Κίεβο και να σιωπά έναντι μίας παράνομης Κυβέρνησης, η οποία άγεται και φέρεται από νεοναζιστικές και παρακρατικές δυνάμεις” προσθέτει ο κ. Κουίκ.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κουτσούμπας: Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στην Ουκρανία

ΠΑΣΟΚ κατά Γεωργιάδη για τα 5 ευρώ