in

Ξεκινά η εθελουσία στην Εθνική Τράπεζα

Ξεκινά η εθελουσία στην Εθνική Τράπεζα

Σε εφαρμογή θέτει η Εθνική Τράπεζα – στο πλαίσιο του σχεδίου αναδιάρθρωσής της – το πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης. Όπως ανακοινώθηκε, οι λεπτομέρειες του προγράμματος γνωστοποιήθηκαν στο σύνολο των εργαζομένων της.

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων αρχίζει από σήμερα και λήγει τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013, με τις συμβάσεις εργασίας των υπαλλήλων που θα εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον και θα γίνουν αποδεκτές, να λυθούν την 31η Δεκεμβρίου 2013.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους υπαλλήλους της Εθνικής, μεταξύ των οποίων και οι υπάλληλοι των πρώην FBB και Probank, ανάλογα με την κατηγορία που εμπίπτει ο καθένας τους.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στη συμμετοχή 2.000 υπαλλήλων. Στο συνολικό κόστος για την Τράπεζα, σε περίπτωση συμμετοχής όλων αυτών στο πρόγραμμα, υπολογίζεται σε 160 εκατ. ευρώ, ενώ η αντίστοιχη εξοικονόμηση κόστους για την Τράπεζα εκτιμάται σε ποσό ύψους 120 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι διακοπές ηλεκτροδότησης και τα Χριστουγέννα

Μουσείο Ολοκαυτώματος στον παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης.