Σύντομα ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος θα επανέλθει στην αίθουσα όπου εκδικάζεται η υπόθεση της ροής “μαύρου” χρήματος στα εξοπλιστικά προγράμματα, καθώς ο ίδιος επιθυμεί να λάβει ενεργό μέρος στην όλη διαδικασία.
Αυτά ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις ο συνήγορος του κ. Τσιχατζόπουλου, κ. Λεωνίδας Κότσαλης, προσθέτοντας πως την επόμενη εβδομάδα ενδέχεται να καταθέσει μελέτη ορκωτών λογιστών σχετικά με τα οικονομικά μεγέθη που παρουσιάζονται στην δικογραφία (οικονομικές συναλλαγές, μεταφορές χρημάτων, ροή κεφαλαίων κτλ).
Ο συνήγορος του πρωήν υπουργού επανέφερε και το αίτημα εξέτασης των μελών του ΚΥΣΕΑ κατά την επίμαχη περίοδο.
Παράλληλα, η υπεράσπιση προτίθεται να ζητήσει από το δικαστήριο την ιατρική εξέταση του Νίκου Ζήγρα, εξάδελφου και πρώην συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου, που έχει αναδειχθεί σε έναν εκ των σημαντικότερων μαρτύρων κατηγορίας.
Σημειώνεται πως ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε αποχωρήσει από το δικαστήριο πριν από λίγες ημέρες καθώς το δικαστήριο δεν δέχτηκε το αίτημά του για άμεση κλήση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και άλλων μελών του τότε ΚΥΣΕΑ.