ΠΑΜΕ: Η διοίκηση του ΟΑΣΘ καλύπτει τον ρατσιστή οδηγό

 

Ανακοίνωση σχετικά με τις καταγγελίες για ρατσιστική συμπεριφορά οδηγού του ΟΑΣΘ εξέδωσε το ΠΑΜΕ.
 
Η ανακοίνωση
 
Με βάση το  ρεπορτάζ του δημοσιογράφου  Β. Ιγνατιάδη στην εφημερίδα «ΈΘΝΟΣ» στις 12 Απριλίου αλλά και δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου,  η συνδικαλιστική παράταξη Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία που δρα στα πλαίσια του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ αισθάνεται την ανάγκη με το παρόν δελτίο τύπου  να καταδικάσει  κάθε ρατσιστική και φασιστική συμπεριφορά εναντίον μεταναστών αλλά και Ελλήνων από μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή».
 
Ο «συνάδελφος» οδηγός της λεωφορειακής γραμμής 26 Καλλιθέα, εκτός από τη ρατσιστική του συμπεριφορά σε συνανθρώπους του  διαφορετικού χρώματος δέρματος και φυλής, έχει την ίδια και χειρότερη συμπεριφορά και σε –Έλληνες- συνανθρώπους του διαφορετικής πολιτικής-συνδικαλιστικής  τοποθέτησης.
 
Είναι ο «συνάδελφος» που απειλεί και προκαλεί σκίζοντας  της αφίσες του ΠΑΜΕ και της παράταξης της ΔΑΣ ΟΑΣΘ στους χώρους αναμονής των εργαζομένων του ΟΑΣΘ.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα του μίσους, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας που υποθάλπει και προπαγανδίζει η Χρυσή Αυγή. 
Έτσι γαλουχεί τα μέλη και τα στελέχη της, τους «εκπαιδεύει» πρώτα σε ανυπεράσπιστους και φοβισμένους μετανάστες για να τους χρησιμοποιήσει αργότερα ενάντια στο λαϊκό και εργατικό κίνημα. 
Τέτοια οργάνωση είναι, του τρόμου και της βίας!
Η διοίκηση του ΟΑΣΘ υπηρεσιακά κάλυψε πλήρως τον εν λόγο «συνάδελφο».
Από κοντά και η διοίκηση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ που μέχρι σήμερα δεν έχει βγάλει άχνα για το περιστατικό.
Γιατί τον καλύπτουν;
Μήπως επειδή ο συγκεκριμένος Χρυσαυγήτης είναι «δικό τους παιδί»;
Ως ΔΑΣ ΟΑΣΘ συγχαίρουμε τους επιβάτες που αντιδράσανε και  καταγγείλανε τον συγκεκριμένο οδηγό. Καλούμε  τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ να  απομονώσουν τον εν λόγο «συνάδελφο» και γενικά τους ρατσιστές και τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
Τέτοιοι  «συνάδελφοι» αμαυρώνουν την εικόνα των εργαζομένων και ειδικότερα των οδηγών  που έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους επιβάτες του ΟΑΣΘ. 
Η διοίκηση του Συνδικάτου πρέπει να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το μητρώο μελών της, αυτού του είδους  των «συναδέλφων» δεν έχουν θέσει μέσα στα συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΕΚ: Β΄ Εθνική ή πιο κάτω;

Σε εξέλιξη διάγγελμα Σαμαρά