Απεργία στην ΕΡΤ ενάντια στην λογοκρισία

Την κήρυξη απεργίας για τους δημοσιογράφους που εργάζονται στην ΕΡΤ (τηλεόραση, ραδιόφωνο και ιστοσελίδα) αποφάσισε το  Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ  από τις 17.00 σήμερα Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 έως τις 06.00 το πρωί της Δευτέρας, 1ης Απριλίου 2013, αντιδρώντας στα κρούσματα λογοκρισίας και στην άρνηση της Διοίκησης να καταβάλλει δεδουλευμένες αποδοχές.

Στους εργαζόμενους της ΕΡΤ δεν καταβάλλονται αυθαίρετα από τον περασμένο Νοέμβριο οι αμοιβές για την εργασία της Κυριακής, των αργιών και των υπερωριών.

Αναφορικά με τα κρούσματα λογοκρισίας κόπηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ρεπορτάζ που είχε κάνει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Γρυλλάκης και θέμα του οποίου ήταν οι αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο Γ. Καρυπίδης απαντά στις φανταστικές ιστορίες του Η. Κανέλλη

Νέο διάταγμα περιοριστικών μέτρων για τις τραπεζικές συναλλαγές στην Κύπρο