Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες στη βόρεια Ελλάδα με τα τρακτέρ τους να βρίσκονται παρατεταγμένα σε πολλά μπλόκα σε όλη την χώρα.
Συγκεκριμένα:
Στις Σέρρες αγρότες και κτηνοτρόφοι θα μοιράσουν προϊόντα και φαγητό στην πλατεία Ελευθεριάς, στο Λευκώνα και στα Κερδύλλια λίγο μετά τις 14.)0 αναμένεται να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου. Μπλόκο υπάρχει και στο Ροδολίβος.
Σε Δράμα και Καβάλα μπλοκα υπάρχουν σε Λυδία, στον κόμβο της Χρυσούπολης, στη Μαυρολέκη, στα Κοκινογεια και το Οχυρό.Επιπλέον αύριο διοργανώνεται μεγάλο συλλαλητήριο φορέων στο οποίο θα συμμετάσχουν και οι αγρότες της Καβάλας στο κέντρο της πόλης.
Στον κόμβο της Νίκαιας, επί της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, οι αγρότες θα συναντηθούν με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και, παράλληλα, περιμένουν απάντηση στο αίτημα που κατέθεσαν για συνάντηση με τους υπουργούς Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Τέλος στην Ροδόπη μπλόκο υπάρχει έξω απο το εργοστάσιο της Βιομηχανίας Ζάχαρης και στην εθνικής οδο Κομοτηνής – Ξάνθης.