Ανοιχτά τα διόδια Αιγινίου

Ανοιχτά παραμένουν τα διόδια Αιγινίου από πολίτες της Πιερίας μετά την απόσυρση όλων των κατηγοριών σε βάρος των έντεκα συλληφθέντων της χθεσινής κινητοποίησης. 

 

Ο  ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή του  χαρακτηρίζει την εξέλιξη αυτή “πρώτη νίκη του αγώνα των πολιτών για την ανατροπή του παράλογου καθεστώτος των συμβάσεων που συνάπτει το Δημόσιο με τους μεγαλοεργολάβους και της επιπλέον οικονομικής εξαθλίωσης που επιφέρουν τα διόδια στην ζωή τους.”

“Εκαντοντάδες πολίτες αλλά και τοπικοί φορείς έδειξαν έμπρακτα σήμερα ότι οι αγώνες ενάντια στην βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση δεν τρομοκρατούνται ούτε ποινικοποιούνται” σημειώνεται ακόμη στην ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θεσσαλονίκης  αντιπροσωπεία του οποίου παρεβρέθηκε στην κινητοποίηση συμπαράστασης στους συλλφηθέντες  έξω από τα δικαστήρια Κατερίνης.  Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΜ Θεσσαλονίκης καλεί επιπλέον τους πολίτες της Πιερίας να συνεχίσουν να αγωνίζονται  “ενάντια στα μέτρα της τρικομματικής κυβέρνησης που εξαθλιώνουν της ζωή τους.” 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΣΔΟΕ: Άνω του 50% η παραβατικότητα στα ενεχυροδανειστήρια

Χρωστάνε τις εφημερίες στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης