3ήμερη απεργία στους ραδιοσταθμούς “OASIS”, “NRJ” και “PEPPER”

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ “μετά την αποτυχία με ευθύνη της εργοδοτικής πλευράς  του δημοσίου διαλόγου στον ΟΜΕΔ για τις καθυστερήσεις πληρωμών των δεδουλευμένων”, όπως σημειωνετται σε σχετική ανακοίνωση, αποφάσισε την προκήρυξη: 3ήμερης απεργιακής κινητοποίησης από την 06.00η ώρα του Σάββατου 22ης Δεκεμβρίου 2012 μέχρι  και την 06.00η ώρα της Τρίτης 25ης Δεκεμβρίου 2012, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς “OASIS”, “NRJ” και “PEPPER”με αιτήματα:

– Την εξόφληση των δεδουλευμένων των μηνών Σεπτεμβρίου 2012, Οκτωβρίου 2012 και Νοεμβρίου 2012 στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς).

– Την καταβολή στη Ένωσή μας των παρακρατηθησών συνδρομών των μελών μας κατ” εφαρμογή της ΣΣΕ μας ήτοι από Μάιο 2012 μέχρι και Νοέμβριο 2012 (7 μήνες, επίδομα αδείας 2012)

Επίσης, καλεί την Διοίκηση των εν λόγω ραδιοσταθμών να σταματήσει την τακτική της παραβίασης της ΣΣΕ μας στο πλαίσιο της εναρμονισμένης πολιτικής των εργοδοτών των ραδιοφώνων για παραβίαση και ουσιαστική κατάργηση της ΣΣΕ μας.

Τέλος, καλεί το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και την Πολιτεία να επέμβουν δραστικά ώστε να σταματήσει το φαινόμενο της καθυστέρησης των δεδουλευμένων από την εργοδοσία και να σταματήσουν την πολιτική προστασία στους ιδιοκτήτες την media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δυτ. Μακεδονία: Λουκέτο σε 300 σχολεία λόγω της έλλειψης πετρελαίου θέρμανσης

Στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής το φορολογικό