“Τα παιδιά μας δεν έχουν σχολεία κύριε Σαμαρά” (βίντεο)

Αντιμέτωπος με ομογενείς του Μονάχου βρέθηκε ο πρωθυπουργός , κ. Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο παλάτι του πρίγκιπα Καρόλου, όπου έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας, Χορστ Ζεεχόφερ.

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν με επίκεντρο την υποβάθμιση της εκπαίδευσης. “Τα παιδιά μας δεν έχουν σχολεία! Κύριε Σαμαρά, τα παιδιά μας δεν έχουν σχολεία εδώ και τρεις μήνες” ακούγεται να φωνάζει ένας άνδρας.

Αν και κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός φαίνεται να γυρίζει το κεφάλι του προς την πλευρά των ομογενών, στη συνέχεια τους γυρνά την πλάτη και ακολουθεί τον Βαυαρό ομόλογό του.

“Δεν τους ενδιαφέρει” ακούγεται να λέει κάποιος, καθώς οι δυο ηγέτες κατευθύνονται στο εσωτερικό του παλατιού.

Παρακολουθείστε το σχετικό βίοντεο από το drachme.com:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στο Όσλο οι ευρωπαίοι ηγέτες για το Νόμπελ Ειρήνης

Τεράστιες οι ανισότητες στην Κίνα, δείχνει έρευνα