Ανακοίνωση συμπαράστασης στους δημοσιογράφους Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένα Κατσίμη που χθες με εντολή του διευθυντή της ΕΡΤ κόπηκαν από την εκπομπή Πρωινή Ενημέρωση εξέδωσε και η Αυτόνομη Θύρα 10 του Ηρακλή. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι “Στη “δημοκρατία” της Ελλάδας, ένας υπουργός εδώ και μέρες προσπαθεί με γελοίους τρόπους να μας πείσει για κάτι το οποίο γνωρίζει κάθε κάτοικος αυτής της γωνιάς του πλανήτη, ό,τι δηλαδή η ελ.ας. βασανίζει διαδηλωτές, οπαδούς, μετανάστες και όποιον άλλο βρεθεί στο δρόμο των πραιτόρων του καθεστώτος.”
Η Αυτονομή Θύρα 10 συνεχίζει λέγοντας ότι “Στη “δημοκρατία” της Ελλάδας, δύο δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης (την οποία πληρώνουμε οι πολλοί για να προπαγανδίζει αυτό που θέλουν οι λίγοι) τολμούν να σχολιάσουν τη συγκεκριμένη στάση του συγκεκριμένου υπουργού. Η εκπομπή τους κόβεται σε χρόνο μηδέν. Ο βασιλιάς μπορεί να είναι γυμνός, όμως απαγορεύεται ρητά να το λέμε δημόσια!” και προσθέτι ότι “Στη “δημοκρατία” της Ελλάδας, μία λέξη χαρακτηρίζει τη καθημερινότητα μας… ΣΚΟΥΠΑ!
Σκούπα στους οπαδούς, σκούπα στους μετανάστες, σκούπα σε πολιτικούς χώρους, σκούπα τώρα και στους δημοσιογράφους (κόψιμο δημοσιογράφου της ΕΤ3, περίπτωση Βαξεβάνη, κόψιμο της εκπομπής “πρωινή ενημέρωση”).”
“Στη “δημοκρατία” της Ελλαδας, όπου βασιλεύει η αξιοκρατία, διευθυντής της κρατικής τηλεόρασης (την οποία πληρώνουμε όλοι, επαναλαμβάνουμε) διορίζεται ο παρακάτω κύριος.” σημειώνουν ακόμη οι οπαδοί του Ηρακλή στην ανακοίνωσή τους υπογραμμίζοντας ότι “Ο Κώστας Αρβανίτης ήταν από τους λίγους, αν όχι ο μόνος, που στήριξε από τηλεοράσεως τον αγώνα του Ηρακλή και του κόσμου του τα τελευταία 3 χρόνια. Θέλουμε λοιπόν, τώρα στα δύσκολα, να πούμε σε αυτόν αλλά και στη συμπαρουσιαστριά του, Μαριλένα Κατσίμη, ό,τι θα πρέπει να θεωρούν ύψιστη τους τιμή το γεγονός να τους θεωρεί αντιπάλους το καθεστώς στο οποίο ζούμε. Το ζητούμενο είναι η αναγνώριση και η συμπάθεια των πολιτών και αυτή την έχετε κερδίσει.”..
“Υπομονή… χούντα είναι θα περάσει!!!” καταλήγουν τα μέλη της Αυτόνομης Θύρας 10