Συνεργασία εκκλησίας-φασιστών σε περιφορά εικόνας

Άναυδοι έμειναν οι κάτοικοι της Ξάνθης όταν είδαν μέλη της Χρυσής Αυγής να συμμετέχουν στην περιφορά της εικόνας του Αγίου Δημητρίου, πολιούχου του χωριού, φορώντας στολές που έφεραν πάνω τους τα διακριτικά της ΧΑ, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι κάτοικοι στο ThrakiToday.com όλα ξεκίνησαν όταν μέλη της Χρυσής Αυγής έβαψαν τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Αυξέντιο Ξάνθης, με μαρτυρίες να κάνουν λόγο για πρωτοβουλία του παπά του χωριού να συναινέσει σε αυτό τη στιγμή πως, όπως αναφέρεται, δεν υπήρχε ενδιαφέρον από τους κατοίκους του χωριού να συνδράμουν στις εργασίες καθαρισμού του Ναού.

Προς την ίδια κατεύθυνση μέλη της Χρυσής Αυγής μετέφεραν την εικόνα του Αγίου Δημητρίου το απόγευμα της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου στις τελετές που έλαβαν χώρο στο χωριό για τον εορτασμό του πολιούχου τους. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ιδανική λύση για την Εθνική ο Ιτούδης

Νοβότνι:Άμεση βοήθεια στην Ελλάδα