Ηράκλειο: Οι μαθητές ύψωσαν τις γροθιές τους

 

Παρουσιά μόνο του Δημάρχου και στρατιωτικών, αστυνομικών αρχών η παρέλαση στη Ν. Αλικαρνασσό- Απέναντι τους σήκωσαν πλακάτ που έγραφε “Θέλουμε πίσω την αξιοπρέπειά μας”
 
Ένα πλακάτ που κράτησε πολίτης απέναντι από την εξέδρα των επισήμων , στο οποίο ανέγραφε “Θέλουμε πίσω την αξιοπρέπειά μας”, και τους μαθητές του Λυκείου Ν. Αλικαρνασσού να υψώνουν τη γροθιά τους , την ώρα που περνούσαν μπροστά από τους επίσημους, δίνουν το στίγμα του κλίματος που επικρατεί , λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η παρέλαση και στο κέντρο του Ηρακλείου, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τη σημερινή Εθνική επέτειο .
 
Στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν μόνο ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι των στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, ενώ κανένας από τους μαθητές που παρέλασαν δεν γύρισε το κεφάλι στην πλευρά της εξέδρας.
 
O κόσμος είναι πολύ λιγότερος από άλλες χρονιές
 
Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

53ο Φ.K.Θ: Ταινίες έναρξης και λήξης

Εκλογές στην Ουκρανία