Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη Σαμαρά με υπουργούς

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις εντός της κυβέρνησης σήμερα και θα συνεχιστούν και αύριο με επίκεντρο τα εργασιακά.

 
Σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Α. Σαμαρά με υπουργούς από τα υπουργεία που εμπλέκονται στο πακέτο των μέτρων.
 
Ο Αντώνης Σαμαράς συγκάλεσε  σύσκεψη με υπουργούς που εμπλέκονται στα προαπαιτούμενα που έχει ζητήσει η τρόικα για την εκταμίευση της δόσης  για την οποία η απόφαση σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές αναμένεται να παρθεί στην τηλεδιάσκεψη του Eurogroup την επόμενη Τετάρτη.
Ο υπουργός Οικονομικών κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμουχαρακτήρισε πρόοδο τις εξελίξεις σχετικά με τα μέτρα που πρόκειται να κατατεθούν προς ψήφιση στην Βουλή  ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν θα έρθουν σε ένα νομοσχέδιο τα μέτρα, με δεδομένη την άρνηση της ΔΗΜΑΡ να ψηφίσει τα εργασιακά, ο υπουργός είπε: «Νομίζω ότι η απόφαση της κυβέρνησης είναι να έρθουν σε ένα νομοσχέδιο».

Αναφορικά με το Eurogroup δήλωσε ότι  «θα παρουσιάσουμε την πρόοδο που έχει γίνει.» και δήλωσε  αισιόδοξος για το κλίμα μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αφιέρωμα στην κωμωδία από το Μικρόπολις

Λοβέρδος: Το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του