Για αύριο μετατέθηκε η πορεία της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του ΑΠΘ

Σε κινητοποιήσεις βρίσκονται τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, με το ΑΠΘ να έχει αναστείλει το εκπαιδευτικό, ερευνητικό και διοικητικό του έργο για σήμερα Πέμπτη 11/10 και αύριο Παρασκευή 12/10.

Σύμφωνα με απόφαση της Συγκλήτου του ΑΠΘ, ήταν προγραμματισμένη για σήμερα  πορεία από τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, ωστόσο, όπως έγινε πριν λίγο γνωστό, τελικά αναβλήθηκε για αύριο στις 11 το πρωί.

Ωστόσο, αντιπροσωπεία μελών της Συγκλήτου αυτήν την ώρα επιδίδουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, που αφορά κυρίως στην υποχρηματοδότηαη του ΑΠΘ.

Τέλος,σημειώνεται πως αναβλήθηκε η έκτακτη Σύνοδος των Πρυτάνεων, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Σε σχετική ενημέρωση από τον Πρύτανη του ΑΠΘ, κ. Γιάννη Μυλόπουλο, προκύπτει πως πιθανότατα θα μεταφερθεί για το επόμενο Σάββατο και πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μήνυμα Τσίπρα σε Τσάβες

Συναυλία υποστήριξης του ΑΠΘ με τον Διονύση Τσακνή