Επίσκεψη Νταβούτογλου στην Αθήνα

Συναντήσεις με τον πρωθυπουργό και τον Έλληνα ομόλογό του θα έχει σήμερα στην Αθήνα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Στις 13:30 θα γίνουν δηλώσεις και στη συνέχεια ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του κ. Νταβούτογλου.

Νταβούτογλου και Αβραμόπουλος θα συζητήσουν τα ευρύτερα ζητήματα της περιοχής (με το Συριακό να καταλαμβάνει περίοπτη θέση στην ατζέντα), ενώ θα συζητήσουν και την επίσκεψη του έλληνα πρωθυπουργού στην Τουρκία, για την οποία ακόμη δεν έχει ακόμη οριστεί ημερομηνία.

Αθήνα και Άγκυρα διατηρούν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, ενώ η ελληνική κυβέρνηση θέλει να καταδείξει ότι η Ελλάδα αποτελεί παράγοντα σταθερότητας για την περιοχή όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο ίδιος ο κ. Σαμαράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nέα πανεργατική απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 18 Οκτωβρίου

Διαμαρτυρία βενζινοπωλών για την εξίσωση φόρου στο πετρέλαιο