Ο Σαχινίδης στο Eurogroup

Συνεδριάζουν σήμερα οι υπ. Οικονομικών των χωρών της Ευρωζώνης με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από τον υπ. Οικονομικών, Φ. Σαχινίδη.

Ο Φ. Σαχινίδης θα συμμετάσχει στο Eurogroup μετά από συνεννόηση του Κ. Παπουλια με τον Λ. Παπαδήμο ενώ οι συνεδριάσεις θα συνεχιστούν και αύριο στο Ecofin.

Σήμερα αναμένεται να δούμε τις αρχικές αντιδράσεις των Ευρωπαίων υπ. Οικονομικών, για το μετεκλογικό τοπίο στην Ελλάδα αφού όπως είναι φυσικό ο Φ. Σαχινίδης δεν μπορεί να δεσμευτεί για τίποτα σε μια συνεδρίαση που αφορά τις εξελίξεις σε Ελλάδα και Ισπανία.

Ακόμη στην συνεδρίαση θα συζητηθεί και το θέμα της διαδοχής του Ζ. Κλ.Γιούνκερ από επικεφαλής του Eurogroup, με τον υπ. Οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόιμπλε να είναι ο επικρατέστερος.

Την Τρίτη συνεδριάζει το Δ.Σ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας

Την Τρίτη είναι και η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στο οποίο θα συμμετάσχει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ.Προβόπουλος, ο οποίος θα ζητήσει την έγκριση της για την εκταμίευση κεφαλαίων που θα στηρίξουν τις τράπεζες σύμφωνα με ειλλημένες αποφάσεις πριν τις εκλογές.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Γιούνκερ: Να δοθεί παράταση στο πρόγραμμα εξυγίανσης της Ελλάδας