Ζητά 600.000 ευρώ και 5.000 για κάθε δήλωση που θα κάνει!
Δύο αγωγές των 300.000 ευρώ εναντίον του υποψήφιου βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλη Τρεμόπουλου, κατέθεσε ο Π. Ψωμιάδης.
“Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο κ. Ψωμιάδης ισχυρίζεται ότι η Δικαιοσύνη επηρεάστηκε από δηλώσεις του Μιχάλη Τρεμόπουλου και τον καταδίκασε άδικα για τη μείωση προστίμων σε πρατηριούχο, ο οποίος νόθευε καύσιμα κατ’ επανάληψη. Λες και η Δικαιοσύνη άγεται και φέρεται και πολύ περισσότερο λαμβάνει αποφάσεις ερήμην των τρανταχτών στοιχείων και με βάση τις πολιτικές δηλώσεις του Μιχάλη Τρεμόπουλου στα ΜΜΕ! Αποδίδει ευθαρσώς την καταδίκη του στο κλίμα δυσφήμισης και συκοφαντίας, που… επηρέασε τους δικαστές!” αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι Οικολόγοι Πράσινοι.
Στη μια αγωγή που κατέθεσε ο κ. Ψωμιάδης κατηγορεί τον Μ. Τρεμόπουλο για συκοφαντική δυσφήμιση και εκτός των άλλων ζητά «αποζημίωση για χρηματική ικανοποίηση της ηθικής βλάβης» που υπέστη, ύψους 300.000 ευρώ. Βασίζει δε την επιχειρηματολογία σε μια δήλωση του Μ. Τρεμόπουλου, με αφορμή την απόφαση του Εφετείου που τον καταδίκασε, για την υπόθεση της μείωσης των προστίμων, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται και στις αμμοληψίες του Αξιού. Επίσης, ζητά άλλα 300.000 ευρώ για δηλώσεις του Μ. Τρεμόπουλου που αφορούσαν τη μεταφορά μαθητών.