Φ. Κουβέλης: Αποδεχόμαστε την πρόσκληση για μια κυβέρνηση Αριστεράς

Αποδέχεται την πρόσκληση η Δημοκρατική Αριστερά για μια “κυβερνώσα αριστερά” σύμφωνα με ανακοίνωσή της και δηλώνει ανοιχτή σε συνεργασίες αρκεί, όπως λέει, “να να υπηρετούν την αλλαγή των πολιτικών και όχι ευκαιριακές συμπράξεις για τη νομή της εξουσίας ή τη συνέχιση με άλλο τρόπο των ίδιων πολιτικών”

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης στην προεκλογική του ομιλία στην Λάρισα. Οι προϋποθέσεις συνεργασίας προϋποθέτουν την σύμπτωση σε προοδευτικό πρόγραμμα, φερέγγυες πολιτικές και αξιόπιστα πρόσωπα για την εφαρμογή του.

«Η πρόταση μας προϋποθέτει σοβαρές μετατοπίσεις προγραμματικού χαρακτήρα από τις δυνάμεις στις οποίες απευθύνεται και αυτό θα διευκολυνθεί από την αλλαγή των συσχετισμών» ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και υπογράμμισε: «Η ενίσχυση της ΔΗΜΑΡ δεν αποτελεί στενό εγωιστικό κομματικό στόχο αλλά ανοίγει τον δρόμο για στέρεες και βιώσιμες συνεργασίες σε προοδευτική κατεύθυνση» ανέφερε ο Φ.Κουβέλης.

«Η Δημοκρατική Αριστερά πιστεύει πως υπάρχει επιλογή για μια άλλη Ελλάδα. Η χώρα έχει τις αντικειμενικές δυνατότητες όχι μόνο να αποφύγει την κατάρρευση, αλλά να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στις πιο ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου. Με πρόταση και πρόγραμμα διεκδικούμε την ριζική ανατροπή και την αλλαγή πορείας της χώρας. Χρέος μας ο διαρκής αγώνας. Στόχος μας η νίκη» τόνισε ακόμη ο κ. Κουβέλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εξημερώνουν οι θεσμοί την ακροδεξιά; του Δημοσθένη Παπαδάτου -Αναγνωστόπουλου

Αφγανιστάν: Επίθεση σε κυβερνητικό κτίριο