Στάση εργασίας σε Star και Alpha

Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα οι δημοσιογράφοι με απόφαση της ΕΣΗΕΑ στους τηλεοπτικους σταθμούς Star και Alpha.

Συγκέκριμένα σε 4ωρη στάση εργασίας προχωρούν οι δημοσιογράφοι και οι διοικητικοί υπαλλήλοι, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR», για σήμερα Τρίτη, από τις 15.30 έως τις 19.30.
 
“Οι συνάδελφοι έχουν να αντιμετωπίσουν τις παράνομες και αντεργατικές απολύσεις δεκατριών συναδέλφων, τις οποίες πραγματοποίησε αναίτια η εργοδοσία του τηλεοπτικού σταθμού «STAR». Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας θα πραγματοποιηθεί συνέλευση όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων του Τ/Σ «STAR».” αναφέρει η Ένωση και διεκδικεί την άμεση ανάκληση των απολύσεων των συναδέλφων.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας όλων των δημοσιογράφων, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «ALPHA», από τις 15.00 έως τις 17.00.
 
“Για μια ακόμα φορά οι δημοσιογράφοι αποτελούν τα εξιλαστήρια θύματα στις επιχειρηματικές επιλογές της εργοδοσίας. Ο τηλεοπτικός σταθμός «ALPHA» , απέλυσε τους συναδέλφους Στέλιο Προμπονά και Πανωραία (Νόρα) Μολυβιάτη, ύστερα από έντεκα χρόνια εργασίας στο κανάλι, γιατί αρνήθηκαν «να γυαλίσουν τα παπούτσια» παρουσιαστή μεσημεριανής «ψυχαγωγικής» εκπομπής.” αναφέρει.
 
Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των εργαζομένων με αίτημα την άμεση ανάκληση των απολύσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Συνεχίζουν την απεργία πείνας φυλακισμένοι αναρχικοί και μέλη της ΣΠΦ