Κυριάκος Μητσοτάκης: Αντίθετος με το όχι της Ντόρας Μπακογιάννη στο κάλεσμα Σαμαρά

Την αντίθεση του εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην άρνηση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στο Radio 9. “Η Nτόρα Μπακογιάννη θα έπρεπε να είχε αποδεχθεί το προσκλητήριο Σαμαρά” δήλωσε χαρακτηριστικά και εκτίμησε πως μεταφέρει την άποψη πολλών απλών νεοδημοκρατών που θεωρούν ότι θα ήταν καλό να πετύχει η ΝΔ μία τέτοια διεύρυνση. “Για τέτοια θέματα απαιτούνται αμοιβαίες υπερβάσεις, αλλά αφήστε να δούμε τι θα γίνει μετά τις εκλογές”, συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα ο τομεάρχης Περιβάλλοντος της ΝΔ τάχθηκε υπέρ μίας ευρύτερης πλειοψηφίας ακόμα και σε περίπτωση αυτοδυναμίας της ΝΔ. Η ΝΔ σημείωσε πως «πρέπει να διερευνήσει τη δυνατότητα σχηματισμού μίας ευρύτερης πλειοψηφίας που θα στηρίξει τις αλλαγές».

Ερωτηθείς για το κόμμα του Πάνου Καμμένου, ο κ. Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι τον προβληματίζει η δυναμική που σημειώνει στις δημοσκοπήσεις, ωστόσο όπως εκτίμησε, τέτοια κόμματα δεν συνεισφέρουν στο δημόσιο διάλογο, ενώ έκανε λόγο για απίστευτες ασυναρτησίες στο πρόγραμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοκρατία της Βαϊμάρης και οι σημερινές αναβιώσεις της

Παραιτήθηκε ο Ουμπέρτο Μπόσι της Λέγκας του Βορρά