Υπόθεση Μπαχαράκης: Επίθεση από τραμπούκους καταγγέλει η επιτροπή αλληλεγγύης

 

Επίθεση από “τραμπούκους-υπαλλήλους” του εργοδότη Μπαχαράκη καταγγέλλει  η επιτροπή αλληλέγγυης πως δέχθηκαν χθες το βράδυ μέλη της,  που πραγματοποιούσαν αφισοκολλήση για την υπόθεση του απολυμένου καθηγητή Γ. Παπαγιάννη.
 
Η επιτροπή αλληλεγγύης καταγγέλει πως οι υπαλλήλοι έβρισαν, απείλησαν και  έσκισαν αφίσες.
 
“Η επίθεση αυτή έρχεται αμέσως μετά τα πρωτοφανή ασφαλιστικά μέτρα που κέρδισε η εργοδοσία του Μπαχαράκη (δώρο από τη χούντα Παπαδήμου) με τα οποία καλείται το Σωματείο Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσ/νίκης να μην πραγματοποιεί διαμαρτυρίες σε απόσταση 300 μέτρων (!) από τα 4 παραρτήματα του φροντιστηρίου. Ταυτόχρονα, έχουν γίνει μηνύσεις στον απολυμένο, στον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του σωματείου με την απίστευτη κατηγορία της “ηθικής αυτουργίας” στην παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων! Αυτή είναι η εικόνα από το μέλλον. Οι εργατικές κινητοποιήσεις θα βγαίνουν παράνομες από τα δικαστήρια με συνοπτικές διαδικασίες, οι εργαζόμενοι και οι αλληλέγγυοι θα κυνηγιούνται από την αστυνομία και θα δέχονται επιθέσεις θρασύδειλων τραμπούκων.” αναφέρει.
 
Η επιτροπη καλεί σε συγκεντρώσεις σήμερα, Τρίτη, 27 Μάρτη στις 20.30 Παπαναστασίου με Μπότσαρη και αυριο, Τετάρτη, στις 19.00 στην Μ. Αλεξάνδρου 66 στον Εύοσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ξεκινά η προεκλογική περιόδος και επίσημα για το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης

Δράμα: Κατάληψη και πορεία μαθητών για δωρεάν μεταφορά