Yπάρχει εργατική τάξη σήμερα;

Yπάρχει εργατική τάξη σήμερα και αν ναι ποιος ειναι ο ρόλος της στη διαμόρφωση και την άσκηση επαναστατικής πολιτικής σήμερα; Με αυτό το ερώτημα αναμετριεται η εκδήλωση που διοργανώνει το Νέο Αριστερό Ρεύμα στη Θεσσαλονίκη, , στις 19:00, στον *Κινηματογράφο Αλέξανδρο*ς (Εθνικής Αμύνης και Λ.Νίκης). Oμιλητές είναι οι *Γιάννης
Ελαφρός, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ, ο Γιώργος Γρόλλιος, καθηγητής Παιδαγωγικού ΑΠΘ και ο Ανέστης Ταρπάγκος, μέλος του σωματείου μισθωτών τεχνικών Θες/νίκης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του διαλόγου για το Πανελλαδικό Σώμα του ΝΑΡ με θέμα το σύγχρονο επαναστατικό υποκείμενο, που θα πραγματοποιηθεί στις 30,31 Μάρτη και 1 Απρίλη στην Αθήνα. Για τον δημόσιο διάλογο, άρθρα, παρατηρήσεις και γνώμες μπορούν να σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]  για δημοσίευση στο ειδικό ιστολόγιο για το Πανελλαδικό Σώμα, καθώς και στο [email protected] για δημοσίευση στην εφημερίδα ΠΡΙΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

….Και ο τελευταίος «επίσημος» να πάρει μαζί του την εξέδρα και τη μπάντα.

Άρμα Πολιτών: Αφού πιστεύουν ότι εργάζονται υπέρ της χώρας γιατί φοβούνται;