in

Το δέντρο της Coca Cola φωταγώγησε στα “κρυφά” ο Μπουτάρης

Το δέντρο της Coca Cola φωταγώγησε στα “κρυφά” ο Μπουτάρης

Φωταγωγήθηκε τελικά σήμερα το δέντρο- χορηγία της πολυεθνικής εταιρείας Coca Cola 3E από το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, παρουσία εννιά ανθρώπων εκ των οποίων οι δύο είναι οι άντρες της φύλαξής του.

Τι και αν το δελτίο τύπου του Δήμου έλεγε πως το δέντρο θα φωταγωγούνταν τη Δευτέρα  από το Γιάννη Μπουτάρη, τι κι αν χθες εκπρόσωποι του τύπου περίμεναν για πάνω από μία ώρα το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης έξω από το Δημαρχείο, η διοίκηση του Δ. Θεσσαλονίκης επέλεξε να φωταγωγήσει τελικά το δέντρο στη ζούλα το απόγευμα της Τρίτης.

Φυσικά όλα αυτά έγινα υπό το φόβο των διαμαρτυριών και το αποδοκιμασιών από τους απολυμένους της πολυεθνικής που βρίσκονταν από νωρίς τη Δευτέρα έξω από το Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα στα πλαίσια της επίσημης εορταστικής περιόδου του Δήμου Θεσσαλονίκης, η διοίκηση ευχαρίστησε την εταιρεία Coca Cola Τρία Έψιλον, για την προσφορά δύο χριστουγεννιάτικων δέντρων κατασκευασμένων από λαμπιόνια, τα οποία τοποθετήθηκαν στο Λευκό Πύργο και στο Δημαρχείο.

Η Coca Cola Τρία Έψιλον το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί μια μεγάλη επικοινωνιακή καμπάνια προσπαθώντας να αντιστρέψει το κλίμα που δημιούργησε το μεγάλο κίνημα των απολυμένων της επιχείρησης με αιχμή το μποϊκοτάζ των προϊόντων της.

Σε αυτή τη καμπάνια δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνει μέρος ο Γιάννης Μπουτάρης, υποστηρίζουν οι απολυμένοι.

Σε σχετική μάλιστα ανακοίνωσή της η ΠΟΕΕΠ καταγγέλλει την προκλητική στάση του Ι. Μπουτάρη, που “όχι μόνο γνωρίζει τις κινητοποιήσεις του σωματείου εργαζομένων της Κόκα Κόλα για τις παράνομες απολύσεις της εταιρείας αλλά παίρνει και θέση υπέρ της εταιρείας”.

“Μέσα από το θεσμικό του ρόλο εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την coca cola για ασήμαντες χορηγίες προς το Δήμο. Έτσι «ξεπλένει» το όνομα της πολυεθνικής από την «αμαρτία» του κλεισίματος του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης και την κάλυψη της αγοράς με εισαγωγή προϊόντων από διπλανές χώρες”, προσθέτει.

“Δεν εξετάζουμε τα κίνητρα του Κου Μπουτάρη αλλά  αν θέλει να παίξει το ρόλο του κλητήρα της coca cola τον καλούμε να διαλέξει: Ή  Δήμαρχος ή κλητήρας”, καταλήγει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απροκάλυπτη πολιτική παρέμβαση από τον ΣΕΒ

«Όχι στη καμπάνια τρομοκράτησης του ελληνικού λαού» λένε γερμανικοί φορείς και προσωπικότητες