Θεσσαλονίκη: Συνεχίζουν οι ανοιχτές συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ

 

Συνεχίζονται καθημερινά οι ανοιχτές συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη.
 
Συγκεκριμένα σήμερα διοργανώνεται ανοικτή Συνέλευση Τούμπας στις 7:30 μμ  στο Κέντρο Πολιτισμού με εισηγητές τους Λ. Αρβανίτη και Γ. Τοζίδη και ανοικτή Συνέλευση Πανεπιστημίου στις 7:00 μμ. μπροστά στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, με εισηγήτριες τις Ιφιγένεια Καμτσίδου και Εύα Καραγκιοζίδου.
 
Ακόμη στις 8.00 διοργανώνεται ανοιχτή συνέλευση στο Δ.Δ Τριλόφου στο ΚΑΠΗ με ομιλητές την Λ. Αμμανατίδου και τον Α. Μπένο και στις 7.30 στο ΚΑΠΗ Πανοράματος του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη με ομιλητές τον Στρ. Πλωμαρίτη και τον Χρ. Ρώσσιο.
 
Αύριο Πέμπτη ο ΣΥΡΙΖΑ κέντρου παρουσιάζει το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στις 08.00 μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου με ομιλητές τον Χρήστο Λάσκο και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.
 
Τέλος την ίδια μέρα στις 14.00  πραγματοποιείται Ανοικτή Συνέλευση δικηγόρων και ασκούμενων, συμβολαιογράφων, δικαστικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Θέμις» (26ης Οκτωβρίου 26, απέναντι απο το παλιό Δικαστικό Μέγαρο, ισόγειο). Η συζήτηση αφορά τη δικαιοσύνη, τη δικηγορία και τη συνδιαμόρφωση του κυβερνητικού προγράμματος για την «επόμενη μέρα».
 
Στην συζήτηση εισηγήτρια θα είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δικηγόρος, υποψήφια βουλευτής Α΄Αθήνας και θα παρέμβουν οι Μ. Λαμτζίδης, Κ. Αμπατζάς, Ι. Καμτσίδου και Σπ. Σακέτας ενώ θα συντονίσει ο Γ. Διονάς.
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αναβολή για τις 11 Ιούνη πήρε η δίκη βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Athens Pride Week 2012