Ξεκινούν οι τοπικές παρουσιάσεις ψηφοδελτίων των κομμάτων τις επόμενες μέρες
Συγκεκριμένα χθες “έκλεισε” τα ψηφοδέλτια του ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Α’ Θεσσαλονίκης στην γενική συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα την ολοκλήρωση του σχεδιασμού της εκλογικής μάχης στην πόλη.
Στη συνέλευση εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι η δυναμική που καταγράφει πανελλαδικά το πολιτικό μήνυμα και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα αποτυπωθεί και στο εκλογικό αποτέλεσμα της Θεσσαλονίκης.
Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν ακόμη τη συγκρότηση μιας πλατειάς επιτροπής εκλογικής στήριξης, που να αντανακλά το εύρος της απήχησης των δυνάμεων της ανανεωτικής-ριζοσπαστικής αριστεράς και καθόρισε τους προγραμματικούς άξονες της εκλογικής καμπάνιας και τις ανοικτές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.
Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Α’ Θεσσαλονίκης θα πρασγματοποιηθεί στους πολίτες σε ανοικτή εκδήλωση επικοινωνίας που θα γίνει την Τρίτη, 24 Απριλίου, στις 11 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τέλος το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ της Β’ Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 20 Απρίλη στις 12 το μεσημέρι,στο ουζερί “ΑΓΟΡΑ”.