in

Συνεργάτες Γ. Δραγασάκη: Ποιο είναι το σχέδιο για τον ΟΛΠ

Συνεργάτες Γ. Δραγασάκη: Ποιο είναι το σχέδιο για τον ΟΛΠ

Συνεργάτες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη διευκρινίζουν τις προθέσεις της κυβέρνησης για τον Οργανισμό Λιμένα Πειραιώς (ΟΛΠ), σημειώνοντας πως δεν τίθεται ζήτημα πώλησής του αλλά ισχύουν οι προγραμματικές δηλώσεις περί κοινοπραξιών.

Διεθνή μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως ο Γιάννης Δραγασάκης ήρθε σε συμφωνία για την πώληση του 67,7% του ΟΛΠ, ωστόσο από την κυβέρνηση επισημαίνουν πως το Δημόσιο θα διαθέτει αυξημένη παρουσία που θα διασφαλίσει μελλοντικές υπεραξίες οι οποίες θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση του ασφαλιστικού συστήματος.

«Το Δημόσιο δεν θα αποχωρήσει από τον ΟΛΠ. Δεν τίθεται θέμα διάθεσης του συνόλου του 67,7% του ΟΛΠ», επισήμαναν συνεργάτες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι σχετικές διευκρινίσεις δόθηκαν και στον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα. 

Με πληροφορίες από tvxs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρ. Παυλόπουλος: Επίσκεψη στην Τουρκία μόνο μετά από πρόοδο σε Κυπριακό και υφαλοκρηπίδα

Συγκάλυψη της επίθεσης από την Αστυνομία καταγγέλλει ο Δ.Μακρέας