Συνελήφθη ο χρυσαυγίτης που κατηγορείται για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό 23χρονης

Συνελήφθη ο 25χρονος κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της 23χρονης φίλης του η οποία υπέκυψε στα τραύματα της την περασμένη εβδομάδα. Για τον Βαγγέλη Στεφανάκη έχει σχηματιστεί δικογραφία για τις βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες που προκάλεσε στην 23χρονη Φαίη Μπλάχα από τη Νέα Μάκρη που έχασε τη μάχη για τη ζωή. Ο 15ος ειδικός ανακριτής είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης από τις 8 Απριλίου.

Ο κατηγορούμενος προσήλθε αυτοβούλως σήμερα στον Ανακριτή, συνελήφθη από τον Εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και οδηγήθηκε στη Γ.Α.Δ.Α. όπου και κρατείται μέχρι να του απαγγελθούν οι κατηγορίες.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο δράστης ο οποίος είναι μέλος της Χρυσής Αυγής είχε συμμετάσχει μαζί με έναν φίλο τους τον περασμένο Ιούνιο σε επίθεση σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ που βρισκόταν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι εργαζόμενοι του ΨΝΘ καταγγέλλουν τον εμπαιγμό τους από διοίκηση και κυβέρνηση

Ιδιωτική χρηματοδότηση των κομμάτων προτείνει ο Λοβέρδος