in

Συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου στο Μαξίμου

Συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου στο Μαξίμου

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου θα έχουν σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, μετά την αναβολή της συνάντησης του οικονομικού επιτελείου με τους τροϊκανούς, η οποία μετατίθεται τελικώς για τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο το οικονομικό επιτελείο όσο και η τρόικα χρειάζονται και άλλο χρόνο προετοιμασίας πριν από την έναρξη των κρίσιμων διαπραγματεύσεων, ενώ υπήρξε επίκληση και των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Μετά τη συνάντησή του κ. Σαμαρά με τον κ. Βενιζέλο, αναμένεται να συσκεφθεί εκ νέου υπό τον πρωθυπουργό το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Χθες, Σάββατο, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Α. Σαμαρά με την συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη, του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση και του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προεδρικές εκλογές στη Χιλή με φαβορί την Μπατσελέτ

«Εδώ ξανά Πολυτεχνείο»: Ζωντανό πρόγραμμα της ΕΡΑ από το Πολυτεχνείο