Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των μπλόκων θα έχει αύριο Τετάρτη στις 14:15 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης.
Η αντιπροσωπεία των αγροτών θα θέσει στον υπουργό τα αιτήματα της αγωνιστικής κινητοποίησης των αγροτών που συνεχίζεται με τη συγκέντρωση τρακτέρ στις πλατείες εκατοντάδων χωριών σε όλη τη χώρα.
Νωρίτερα, ο κ. Τσαυτάρης θα συναντηθεί με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Τάσο Χειβιδόπουλο και εκπροσώπους των αγροτών της περιοχής. Σημειώνεται πως εκτός από την απόσυρση των νέων φορολογικών ρυθμίσεων, οι αγρότες της Αργολίδας ζητούν να ενισχυθούν οικονομικά για την ακαρπία της ελιάς και για τα εσπεριδοειδή που έπαθαν ζημιές από τις βροχοπτώσεις του περασμένου Νοεμβρίου.
