Συγκροτείται ειδική επιτροπή για την καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας

Συγκροτείται ειδική επιτροπή για την καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας

 Τη συγκρότηση επιτροπής που θα εξετάσει τη συμβολή της Αστυνομίας στην αντιμετώπιση του φαινομένου της ενδοσχολικής βίας ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

«Ύστερα από τα τραγικά γεγονότα ενδοσχολικής βίας που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με θύμα σπουδαστή, θέτουμε ως στόχο την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων στο μέλλον» δήλωσε ο κ. Πανούσης.

Διευκρίνισε ότι για τον σκοπό αυτό συγκροτείται Επιτροπή, αποτελούμενη από Καθηγητές Πανεπιστημίων και ειδικούς εκπροσώπους φορέων, προκειμένου να εξετάσει τη συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στη διαχείριση-αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και να καταθέσει τις προτάσεις της εντός τριών μηνών από τη σύστασή της.

Πηγή: Ναυτεμπορική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα πρόεδρος της ΕΝΙΘ η Δ. Κατσίμπα-Τα νοσοκομεία πρέπει να λειτουργούν με κριτήριο τις ανάγκες και όχι το κόστος

Άντρος Κυπριανού: Στηρίζουμε τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για την διαπραγμάτευση