Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες των χθεσινών πορειών

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 24 συλληφθέντες των χθεσινών συγκεντρώσεων και πορειών στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στις 10 π.μ. στα δικαστήρια στην Ευελπίδων. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και 5 ανήλικοι (ο μικρότερος είναι 13 χρονών).

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για αδικήματα, κατά περίπτωση, της  της διατάραξης της κοινής ειρήνης, αντίστασης, βαριάς σωματικής βλάβης, διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς, εξύβρισης και παράβασης του νόμου περί όπλων, εκρηκτικών κλπ

Να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι συνελήφθησαν μόνο και μόνο επειδή φορούσαν μάσκα προκειμένου να προστατευθούν από τα χημικά. Επιπλέον ένας από τους συλληφθέντες είναι τραυματίας στο κεφάλι και για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Xθες έγιναν συνολικά 220 προσαγωγές, ενώ σύμφωνα με την ΕΛΑΣ τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ισόπαλοι στις δημοσκοπήσεις οι Ομπάμα – Ρόμνεϊ

Παραπομπή του Μ. Λεμούσια σε δίκη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος