in

Συγκεντρώσεις σε Σύνταγμα και Λ. Πύργο

Συγκεντρώσεις σε Σύνταγμα και Λ. Πύργο

Νέες συγκεντρώσεις στις κεντρικές πλατείες της χώρας πραγματοποιήθηκαν, την ώρα που συνεδρίαζε το Eurogroup. Πολίτες σε αντίστοιχες εκδηλώσεις στο facebook δηλώνουν πως “Δεν κάνουμε βήμα πίσω”.

Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους στόχος των πολιτών είναι “μια κατάμεστη πλατεία Συντάγματος, Λευκού Πύργου, αλλά και όλων των υπόλοιπων πλατειών της χώρας, ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί”.

“Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες αλλά και επιβεβλημένες στην Ευρώπη του Πολιτισμού” τονίζουν τα καλέσματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή πορείας για όλη την Ευρώπη ζητά ο πρόεδρος των γερμανικών συνδικάτων

Επιμονή στις διαπραγματεύσεις και Πρόεδρο από την Αριστερά ζητεί ο Μ. Γλέζος