Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης με το γραμματέα της Ν.Ε. Α Θεσσαλονίκης, Χρόνη Μακρίδη, μέλη της Ν.Ε., το γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης, Χρόνη Κουσαλίδη και τους υποψήφιους βουλευτές Ευαγγελία Τσαμπάζη και Ελένη Χριστιά επισκέφτηκαν σήμερα τον ΟΚΑΝΑ Θεσσαλονίκης και συναντήθηκαν με τον Αντιπρόεδρο, Συντονιστή της Βόρειας Ελλάδας, του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Γαζγαλίδη, Νευρολόγο-Ψυχίατρο, Διευθυντή ΕΣΥ.
Ο κ. Γαζγαλίδης ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για το έργο του οργανισμού, την δημιουργία των 13 νέων μονάδων στην Θεσσαλονίκη και το σοβαρό και υπεύθυνο έργο που επιτελείται από τους εργαζόμενους στους 2.500 χιλιάδες ωφελούμενους των προγραμμάτων.
“Από την συζήτηση προέκυψε η αναγκαιότητα λειτουργίας εθνικού συντονιστικού κέντρου για τα ναρκωτικά και η μετατόπιση της προσπάθειας από την καταστολή και την δίωξη στην πρόληψη και την θεραπεία.” αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.