in

Στον Ελαιώνα μεταφέρονται οι πρόσφυγες από το Πεδίον του Άρεως

Στον Ελαιώνα μεταφέρονται οι πρόσφυγες από το Πεδίον του Άρεως

Το απόγευμα της Κυριακής ξεκίνησε η μεταφορά στον Ελαιώνα των προσφύγων που βρίσκονται επί εβδομάδες στο Πεδίον του Άρεως, με προτεραιότητα σε γυναίκες, παιδιά και οικογένειες.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Γ.Γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπ. Εσωτερικών που επισκέφθηκε το Πεδίον του Άρεως, οι δομές φιλοξενίας για να υποδεχτούν τους πρόσφυγες είναι έτοιμες.

Όπως έγινε γνωστό, οι εργασίες στο Βοτανικό έχουν ολοκληρωθεί. Έχουν εγκατασταθεί τα air condition, τα συστήματα ύδρευσης και αποχεύτευσης, έχουν μεταφερθεί έπιπλα και στρώματα, ενώ παραμένει η 24ώρη φύλαξη του χώρου από την αστυνομία.

Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει από 540 έως 720 άτομα και σε αυτόν έχουν τοποθετηθεί 90 κοντέινερ που κάθε ένα μπορεί να φιλοξενήσει από 6 έως 8 άτομα.

Photo Credit: Alexandros Michailidis / SOOC

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εντοπίστηκαν συντρίμμια του ινδονησιακού αεροσκάφους

Έφηβος σύρος μετανάστης βρέθηκε νεκρός στη Κω