Στο πλευρό των δημοσιογράφων της Πρωινής Ζώνης και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών

 

Ανακοίνωση συμπαράστασης στους δημοσιογράφους της Πρωινής Ζώνης εξέδωσε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εξέδωσε εκφράζοντας την ανησυχία της για την δημοκρατική λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης. 

“Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εκφράζει την έντονη ανησυχία της για την απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ να κόψει την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση», εγείροντας μείζονα ζητήματα δημοκρατικής λειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης στον ευαίσθητο τομέα της αντικειμενικής και ακηδεμόνευτης πληροφόρησης .
Η Ομοσπονδία μας, εκφράζει τη συμπαράστασή της και προσωπικά στους δημοσιογράφους Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένα Κατσίμη και απαιτεί την άμεση ανάκληση της απαράδεκτης αυτής απόφασης.” τονίζει η Ομοσπονδία των αστυνομικών και επισημαίνει ότι “Το αγαθό της ενημέρωσης, επιτέλους να απαλλαγεί από συνήθειες και νοοτροπίες που μας γυρίζουν σε άλλες εποχές.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρνητική η στάση της ΔΗΜΑΡ για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης

Αντιφαστιστική πορεία στα Γιάννενα